Pamplona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi kutha Pamplona

Pamplona kuwi kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Pedunungé ana 191.000 jiwa (2004).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamplona&oldid=812957"