Padasaka, Candhimulya, Magelang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Padasaka

Peta lokasi Désa Padasaka
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Magelang
Kecamatan Candhimulya
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Padasaka, (Basa Indonesia: Podosoko), iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Candhimulya (Candimulyo), Magelang, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Candhimulya, Magelang, Jawa Tengah

Désa-désa: Batèh | Candhimulya | Giyanti | Kebonreja| Kembaran | Mejing | Padasaka | Purwareja | Sidamulya | Sanareja | Suradadi | Surajaya | Tampirkulon | Tampirwétan | Tegalsari | Tembelang | Tempak | Tempursari | Trenten