Oviedo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lokasi Oviedo ing Spanyol

Oviedo kuwi sawijining kutha kang dumunung ing sisih lor Spanyol. Pedunungé ana 200.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oviedo&oldid=812975"