Nine Inch Nails

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nine Inch Nails

Latar wuri
Asal Cleveland, Ohio, Amerika Serikat
Génré rock alternatif
industrial rock
Taun aktif 1988–saiki
Label The Null Corporation
Interscope
Nothing
TVT
Island
Rykodisc
Situs wèb nin.com
Anggota saiki
Trent Reznor
Tilas anggota
pirsani Konser Nine Inch Nails

Nine Inch Nails (uga ditepungi minangka akronim NIN) iku sawijining indhustri music rock Amérika sing diadegaké taun 1988 déning Trent Reznor ing Cleveland, Ohio.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

Album remix[sunting | sunting sumber]

  • Fixed (1992)
  • Further Down the Spiral (1995)
  • Things Falling Apart (2000)
  • Year Zero Remixed (2007)

Anggota[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nine_Inch_Nails&oldid=829596"