Nathalia Dill

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nathalia Dill
Asma wiyosan Nathalia Goyannes Dill Orrico
Miyos 24 Maret 1986 (umur 28)
Rio de Janeiro, Brasil
Pakaryan Aktris
Taun aktif 2006–saiki

Nathalia Goyannes Dill Orrico (Rio de Janeiro, 24 Maret 1986) iku aktor film saka Brazil.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nathalia_Dill&oldid=825995"