Murtigadhing, Sanden, Bantul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Murtigading, Sanden, Bantul)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Murtigadhing

Peta lokasi Désa Murtigadhing
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Bantul
Kecamatan Sanden
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Murtigadhing (panulisan jroning Basa Indonesia: Murtigading), iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Sanden, Kabupatèn Bantul.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Sanden, Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta

Desa: Srigading | Gadingsari | Gadingharjo | Murtigading