Morąg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Morąg
Morag Herb.PNG
Lambang Morąg
POL Morąg map.svg
Lokasi Morąg
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Warmia-Mazuria
Jembar: 6,11 km²
Pedunung: 14.570 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: NOS
Alamat
balé kutha:
ul. 11 Listopada 9
14-300 Morąg
Situs wèb resmi: www.morag.pl
Politik
Walikutha: Tadeusz Sobierajski

Morąg (Jerman Mohrungen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 14.570 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Morąg&oldid=817943"