Makiyyah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Makiyyah iku istilah tumrap ayat Al Qur'an sing diturunaké ing Mekkah utawa diturunaké sadurungé Rasulullah SAW hijrah menyang Madinah. Sawijining surat bisa dumadi saka ayat-ayat sing diturunaké ing Mekkah sacara sakabèhané nanging bisa uga sebagéan diturunaké ing Madinah (Madaniyah).

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Makiyyah&oldid=821382"