Lebanon (film)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lebanon
Gambar:Lebanonposter.jpg
Sutradara Samuel Maoz
Panulis Samuel Maoz
Paraga Oshri Cohen
Sinematografi Giora Bejach
Panyunting Arik Leibovitch
Tanggal rilis September 2009
Durasi 90 menit
Negara Flag of Israèl Israel
Basa Basa Arab, Ibrani

Lebanon iku film perang Israel sing disutradarani déning Samuel Maoz. Film iki menangaké Leone d'Oro ing Fèstival Film Internasional Venesia kaping 66,[1], dadi film Israèl kapisan sing menangaké pamulèn iku. Film iki durung ditayangaké sacara amba. Ing Israèl dhéwé film iki dianggep kontrovèrsial. Film iki dinominasèkaké kanggo Ophir Awards.

Paraga[sunting | sunting sumber]

Catethan sikil[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lebanon_(film)&oldid=822602"