Lady and the Tramp

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lady and the Tramp
Sutradara Clyde Geronimi
Wilfred Jackson
Hamilton Luske
Produser Walt Disney
Panulis Ward Greene (buku)
Erdman Penner
Joe Rinaldi
Ralph Wright
Don DaGradi
Joe Grant (konsep)
Paraga Peggy Lee
Barbara Luddy
Larry Roberts
Bill Thompson
Bill Baucom
Stan Freberg
Verna Felton
Alan Reed
George Givot
Dallas McKennon
Lee Millar
The Mellomen
Distributor Buena Vista Distribution
Tanggal rilis 22 Juni 1955 (1955-06-22)
Durasi 75 menit
Negara Flag of the United States
Basa Inggris

Lady and the Tramp iku sawijining film animasi sing diprodhuksi Walt Disney lan dirilis ing bioskop déning Buena Vista Pictures tanggal 22 Juni 1955. Film animasi ka-15 saka serial Walt Disney Animated Classics, iki minangka film animasi kapisan sing diprosès migunakaké fitur CinemaScope widescreen.[1] Film sing ngandharaké crita katresnan asu wadon sing jenengé Lady karo asu lanang sing jenengé Tramp. Sekuel saka film iki ya iku Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure sing dirilis taun 2001.

Pengisi swara[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Finch, Christopher: "Chapter 8: Interruption and Innovations", pages 234-244. The Art of Walt Disney, 2004

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lady_and_the_Tramp&oldid=830618"