Kutha Oklahoma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Papan Kutha Oklahoma ing Oklahoma

Kutha Oklahoma arupa sawijining kutha ing Amérika Sarékat. Kutha iki ana ing bagéan tengah. Pasé ing negara bagéan Oklahoma. Nalika taun 2008, kutha iki gunggung pedunungé 551.789 jiwa lan wiyar wilayahé 1.608,8 km².

Kutha iki nduwèni angka kapadhetan pedunung 336,5 jiwa/km².

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kutha_Oklahoma&oldid=861991"