Kuntul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kuntul
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Aves
ordo: Ciconiiformes
kulawarga: Ardeidae

Kuntul iku sajinising manuk kang urip ing sawah. Lan seneng golèk pakan uga ing tambak-tambak.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kuntul&oldid=868995"