Komunikasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Komunikasi iku proses sistematik ijol-ijolan informasi ing antarané sing sesambungan liwat simbol utawa pralambang. Pralambang kang asring digunaaké manungsa kanggo komunikasi yaiku basa.

Pranala luar[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Komunikasi&oldid=828129"