Kevin Costner

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kevin Costner

Kevin Costner ingkang gadhahi asma lair Kevin Michael Costner, lair ing Lynwood, California, Amerika Serikat, 18 Januari 1955. Piyambakipun miwiti karir dados aktor, produser, lan ugi dados sutradara. Aktingipun dadosaken piyambakipun misuwur ing karakter Crash Davis ing film BULL DURHAM (1988).

Film ingkang misuwur sapanunggalanipun inggih punika DANCE WITH WOLVES (1990), THE UNTOUCHABLES, BULL DURHAM, FIELD OF DREAMS, ROBIN HOOD: PRICE OF THIEVES, JFK, THE GUARDIAN, lan MR. BROOKS. Saking film DANCE WITH WOLVES (1990) piyambakipun dados Best Director lan Best Picture Academy Awards (Oscar).

Costner nate krama kaping kalih. Garwanipun ingkang setunggal inggih punika Cindy Silva, lan pegatan ing taun 1994. Selajengipun punika piyambakipun krama kaliyan Christine Baumgarter lan gadhahi lare Cayden Wyatt Costner.

Sawekdal krama kaliyan Cindy Silva, Costner gadhahi tiga lare inggih punika Joe Costner, Lily Costner, lan Annie Costner. Menawi saking Bridget Rooney, gadhahi lare, Liam Rooney.[1]

Film saking Kevin Costner[sunting | sunting sumber]

  1. 2010 The Company Man
  2. 2009 The New Daughter
  3. 2008 Swing Vote
  4. 2007 Mr. Brooks
  5. 2006 The Guardian
  6. 2005 Rumor Has It...., The Upside of Anger
  7. 2002 Open Range, Dragonfly
  8. 2001 2000 Miles to Graceland
  9. 2000 Thirteen Days
  10. 1999 Massage in a Bottle, For Love of The Game
  11. 1997 The Postman
  12. 1996 Tin Cup
  13. 1995 Waterworld
  14. 1994 Wyatt Earp, The War
  15. 1993 A Perfect World
  16. 1992 The Bodyguard
  17. 1991 Robin Hood: Prince of Thieves, JFK[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id){http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/k/kevin_costner/ selebriti.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 18 September 2011)
  2. ^ (id)http://www.destinationhollywood.com(dipuntingali tanggal 18 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kevin_Costner&oldid=832781"