Sragi, Pekalongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Sragi, Pekalongan)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Sragi
Kabupaten
Kabupaten Pekalongan
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Sragi iku salah siji kecamatan ing kabupaten Pekalongan, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Bulak Pelem
  2. Bulaksari
  3. Gebangkerep
  4. Kalijambe
  5. Kedungjaran
  6. Ketanon Ageng
  7. Klunjukan
  8. Krasakageng
  9. Mrican
  10. Purwodadi
  11. Purworejo
  12. Sijeruk
  13. Sragi
  14. Sumub Kidul
  15. Sumub Lor
  16. Tegal Suruh
  17. Tegalontar


 

Sragi, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Bulak Pelem | Bulaksari | Gebangkerep | Kalijambe | Kedungjaran | Ketanon Ageng | Klunjukan | Krasakageng | Mrican | Purwodadi | Purworejo | Sijeruk | Sragi | Sumub Kidul | Sumub Lor | Tegal Suruh | Tegalontar


Bali menyang: Kabupaten Pekalongan
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sragi,_Pekalongan&oldid=805541"