Kebon Botani Kalmthout

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kebon Botani Kalmthout
noimage
Informasi Umum
Jenis Kebon botani
Panggon Belgia
Koordinat -
Taun madeg 1857
Dioperasiaké Pemerintah Belgia
Status -

Kebon Botani Kalmthout iku sawijining kebon botani sing manggon ing kutha Kalmthout, Belgia. Kebon botani iki diwiwiti kanthi nandur uwit déning Charles Van Geert ing taun 1857. Ing taun 1986, kebon botani iki dadi duwèké pamaréntah provinsi Antwerp, Belgia lan kabuka kanggo sapa waé.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.