Kate Moss

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kate Moss

Moss ing taun 2005
Lair 16 Januari 1974 (umur 40)
Addiscombe, Croydon, London, Inggris
Pakaryan Modhèl
Dhuwur 5 ft 6 in (1.68 m)[1]
Hair colour Brown[2]
Eye colour Hazel
Ukuran klambi UK 6 – US 2 – EU 34[2]
Agènsi Modhél IMG
Pasangan Jamie Hince (m. 2011–present) «Cithakan:Start-date»"Pernikahan: Jamie Hince dari Kate Moss" Location:Cithakan:Placename/adr (linkback://jv.wikipedia.org/wiki/Kate_Moss)

Kate Moss Iku aktris sing ayu amarga alisé nanggal sepisan.

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ http://www.celebheights.com/s/Kate-Moss-1495.html celebheights.com Retrieved 21 April 2012
  2. ^ a b Kate Moss in the FMD-database. Accessed 27 July 2008.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kate_Moss&oldid=833583"