Karl Drais

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar Karl Drais

Karl Drais yaiku tiyang kang nyiptakaké laufmachine uga bisa diarani sepédha rodha telu.[1] Prinsip kerja laufmachine iki kang banjur dadi cikal bakal sepédha rodha loro lan sepédha montor.[1] Karl Drais kang jangkepé Baron Karl Drais von Sauerbronn lair ing kutha Karlsurhe, Jerman tanggal 29 April 1785.[1] Drais, wiwit taun 1803-1805 sekolah arsitèktur, pertanian, lan fisika ing University of Heidelberg.[2] Dhèwèké uga nggabung dados pejabat kehutanan lan nyambi kerja dados guru ing lembaga perhutanan pribadi duwèké sedhuluré.[2] Taun 1810, Drais nampa gelar rimbawan nanging posisiné durung ditemtokaké.[2] Setaun sawisé dhèwèké diskors saka kerjaane, nanging tetep bisa nampa upah kerja, mula dhèwèké nduwé wektu kang akèh kanggo barang-barang panemoné.[2]

Panemon-Panemoné Drais[sunting | sunting sumber]

Drais bisa nglakokaké trobosan penting, kang jebul dadi dhasar majuné sepedha jaman saiki.[2] Karo Von Drais hoby kuda diotak-atik saéngga duwé mékanisme kemudi ing rodha bagiyan ngarep. Panemon iku isih rupa sepédha rodha telu nangil durung ana pedhalé.[2] Sepédha mau wis tau dianggo mlaku pisanan saka Mannheim tekan Schwetzinger Relaishaus rikala tanggal 12 Juni 1817.[1] Isih ana ing taun kang padha dhèwekè nglakoni perjalanan kang kapindho, saka Gernsbach tumuju Baden lan kutha-kutha sanès.[1] Karo njupuk tenaga gerak saka sikilé Von Drais bisa mlaku luwih cepet.[1] Dhèwèké ngarani kendaraané kuwi Draisienne.[1] Kedadéyan iki dhéwé diberitakaké ing koran lokal Jerman taun 1817.[1] Taun 1839, Kirkpatrik Macmilla nambahaké batang penggerak kang nyambungaké rodha buri lan rodha ngarep Draisienne.[1] sepédha Draisiene iki ora bisa suwé, amerga sawisé iku akèh metu jinis-jinis sepédha anyar kang luwih effisien malah ana kang wis nganggo pedhal (senajan pedhal kuwi durung kaya pedhal jaman saiki).[3] Senajan kaya ngono, sepédha gawéyané Karl Drais tetep kudu diacungi jempol, amérga wis bisa dadi tonggak metuné sepédha-sepédha modèrn ing donya.[3] Saliyanè nemokaké cikal bakal sepédha, taun 1821 Drais uga nemokaké mesin ketik kang dadi cikal bakal key board jaman saiki.[3]

Sèdané Karl Drais[sunting | sunting sumber]

Cilaka nyedaki Drais rikala ana rajapati lan pemenggalan Ludwig sand, ing taun 1820.[1] Bapaké Drais kang dadi hakim paling dhuwur ing Baden, ora gelem njaluk ngapura banjur anaké dicegat karo mahasiswa-mahasiswa ing Jerman.[1] Amerga kuwi, taun 1822-1827, Drais banjur pindah ing Brasil dadi pengawas tanah ing Fazenda duweke George Heinrich von Langsdorff, nanging balik meneh ing Mannheim.[1] Drais banjur séda ing kutha kalairané, Karksruhe tanggal 10 Desember 1851.[1] Sawisé Prusia nglakokake revolusi ing Baden, duwit pensiune Drais di sita kabeh kanggo mbayar biaya revolusi.[1]

Penghargaan kang di tampa Drais[sunting | sunting sumber]

  • Taun 1810 Karl Drais nampa gelar Rimbawan[1]
  • 12 Januari 1818 pikantuk gelar duke, banjur ditunjuk dadi Profesor Mekanika.[1]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p (id)Siapa Panemu Sepeda (dipunundhuh tanggal 6 Juni 2012)
  2. ^ a b c d e f (id)Baron Karl Von Drais-Biografi Baron (dipunundhuh tanggal 9 Juni 2012)
  3. ^ a b c (id)Karl Drais - biografi baru (dipunundhuh tanggal 6 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karl_Drais&oldid=846079"