Karèt (wit)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Para (pohon karet)
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Rosids
ordo: Malpighiales
kulawarga: Euphorbiaceae
Subkulawarga: Crotonoideae
Suku: Micrandreae
Subsuku: Heveinae
Genus: Hevea
Species: H. brasiliensis
Jeneng binomial
Hevea brasiliensis
Müll.Arg.
Wit karet asale saka Amerikah Kidul.

Gallery[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Karèt_(wit)&oldid=834120"