Kalitengah, Mranggèn, Demak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Kalitengah
Mranggen.jpg
Peta lokasi Désa Kalitengah
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Demak
Kecamatan Mranggèn
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Kalitengah iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Mranggèn, Kabupatèn Demak, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]