Johannes Kepler

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Johannes Kepler

Wangun foto Yohanes Kepler taun 1610 déning pelukis anon
Lair 27 Desember 1571
Weil der Stadt near Stuttgart, Germany
Pati 15 November 1630 (umur 58)
Regensburg, Bavaria, Germany
Padunungan Baden-Württemberg; Styria; Bohemia; Upper Austria
Babagan Astronomy, astrology, mathematics and natural philosophy
Institusi University of Linz
Alma mater University of Tübingen
Misuwur amarga Kepler's laws of planetary motion
Kepler conjecture
Agama Lutheran

Johannes Kepler 15711630, punika satunggiling ahli astronomi Jerman. Piyambakipun utaminipun dados misuwur déning téorinipun bab éwahing saha puteraning planit-planit. Piyambakipun ugi kaanggep ingkang ngadegaken ngèlmu astronomi modern.

Uga pirsani liyane[sunting | sunting sumber]

Tulisan karya Kepler[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  • Awake! March 8, 2005, p. 24-7, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.
  • Sedarlah! 8 Maret 2005, h. 24-7, Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Johannes Kepler ing Wikimedia Commons.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Johannes_Kepler&oldid=816804"