Jeremy Renner

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jeremy Renner
Lair Jeremy Lee Renner
7 Januari 1971 (umur 43)
Modesto, California, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor

Jeremy Renner (lair 7 Januari 1971) yakuwi aktor, produser film, juru rias artis, lan musikus saka Amérika Sarékat. Jeremy Renner kerep main film indie nanging dobrakané lagi muncul mawa film blockbuster Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) lan The Avengers (2012).

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Jeremy Renner ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jeremy_Renner&oldid=833970"