Jam tangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jam tangan digital minangka panunjuk wektu, dina lan tanggal

Jam tangan iku piranti panunjuk wektu kang dianggo ing lengen tangan manungsa. Jam tangan utawa asring uga kasebut (arloji).Arloji elektrik kapisan dikenalake wiwit taun 1957 ing Lancaster, Pennsylvania, Amérika Sarékat déning panjenengané Hamilton Watch Company. Panelitian kanggo nghasilake arloji elektrik kasebut kapisanan diwiwiti taun 1946. Nanging ing taun 1969, Hamilton Electric Obsolete ngendekake produksi jam tangan (arloji) elektrik kasebut karana nemukake teknologi luwih canggih minangka kamajuan zaman.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jam_tangan&oldid=833388"