Irwan Prayitno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Irwan Prayitno


Gubernur Sumatra Kulon
Incumbent
Assumed office 
15 Agustus 2010
Deputy Muslim Kasim
Didhisiki déning Marlis Rahman

Lair 12 Agustus 1963 (umur 50)[1]
Yogyakarta, Indonesia
Partai pulitik Partai Keadilan Sejahtera
Pasangan Nevi Zuairina[2]
Anak Jundy Fadhlillah
Wafiatul Ahdi
Dhiya'u Syahidah
Anwar Jundy
Atika
Ibrahim
Shohwatul Ishlah
Farhana Irwan
Laili Tanzila
Profèsi Pulitikus, penulis
Agama Islam

Prof. Dr. H. Irwan Prayitno, Psi, MSc., Datuak Rajo Bandaro Basa (Gelar Ningrat saka suku Tanjung, kecamatan Pauh, kutha Padang), (lair ing Jogjakarta, Indonesia, 20 Desember 1963; umur 50 taun) iku sawijining pulitikus lan gubernur Indonésia kang saiki njabat dadi Gubernur Sumatra Kulon wiwit 2009–2014.

Riwayat gesang[sunting | sunting sumber]

Irwan Prayitno lair ing Yogyakarta tanggal 20 Desember 1963 saka pasangan Djamrul Djamal (bapak) lan Sudarni Sayuti (ibu).[3] Ia namataken pendhidhikan tingkat ing SD Negeri 4, Kebon Baru, Cirebon pada tahun 1976 lan SMP Negeri 1 Padang pada tahun 1979. Sasampunipun namataken pendhidhikan SMA in SMA Negeri 3 Padang pada tahun 1982, ia mundhut Fakultas Psikologi saking Universitas Indonesia lan tamat taun 1988.[2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Catethan kaki
Bibliografi
Sing mengku  sadurungé:
Marlis Rahman
Gubernur Sumatra Kulon
{{{start}}} – saiki
Isih njabat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Irwan_Prayitno&oldid=882947"