Imam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Imam inggih menika minangka pimpinan tumrap gesang, ingkang dipun dhereki menapa dhawuhipun, ugi ingkang kedah dipun hurmati.

Preksani ugi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

  • Deskripsi masalah penyatuan kembali Katolik Roma dengan Katolik Lama sehubungan dengan penahbisan perempuan sebagai imam.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Imam&oldid=879370"