Ian Fleming

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ian Lancaster Fleming
175px
Lair {{{birth_date}}}
Pagawéan Penulis lan jurnalis
Kabangsan Inggris
Mangsa panulisan 1953-1964
Genres Fiksi mata-mata, sastra anak, tulisan wisata
Kulawarga Anne Geraldine Charteris (1952-1964)

Ian Lancaster Fleming (lair ing Mayfair, London, Inggris, 28 Mei 1908 – tilar donya ing Canterbury, Kent, Inggris, 12 Agustus 1964 kanthi umur56 taun) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter James Bond, ananging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik yaiku 'Chitty Chitty Bang Bang lan buku fiksi liyané.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ian_Fleming&oldid=826892"