Holopis kuntul baris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Holopis kuntul baris salahsijining paribasa Jawa. Arti paribasa iki yaiku saiyek saéka praya, bebarengan mrantasi gawé.