Hanny R. Saputra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hanny R. Saputra

Hanny Saputra
Lair 11 Mei 1965
Flag of Indonesia.svg Salatiga, Indonesia
Pagawéyan sutradara
Taun aktif 2004-kini

Hanny R. Saputra (lair ing Salatiga, 11 Mei 1965; umur 48 taun) yaiku salah sijiné sutradara kondhang ing Indonesia.[1] Film kang wis tau disutradarani yaiku Virgin minangka karier sutradara kang pisanan ing film layar amba.[1]

Pandhidhikan[sunting | sunting sumber]

Karya[sunting | sunting sumber]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Karya lain[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)kapanlagi.com(25 Juni 2011)
  2. ^ a b (id)movietei.com(25 Juni 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hanny_R._Saputra&oldid=830794"