Hammerfest

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hammerfest
—  Désa ing Norwegia  —
Negara Flag of Norway Norway
Désa
Wilayah
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Hammerfest

Hammerfest punika désa ingkang dumunung ing kecamatan Finnmark ing negari Norwegia. Sawetawis dusun ingkang dumunung wonten ing ngriki ing antawisipun Rypefjord, Forsøl, Hønsebybotn, Akkarfjord, lan Kårhamn[1].

Tlatah punika dumados saking tiga pulo ageng, inggih punika : Kvaløya, Sørøya, lan Seiland. Pulo-pulo alit sanèsipun kados Lille Kamøya lan Kamøya ugi duunung ing kecamatan punika. Kathahipun dusun-dusun punika bote kahubung kanthi margi dhumateng dharatan Norwegia. Namung Kvaløya ingkang kahubung langkung kreteg Kvalsund .

Kitha kembar[sunting | sunting sumber]

Rypefjord Pinggiran Hammerfest

Hammerfest kagungan kitha kembaran :

Mangga mirsani[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hammerfest&oldid=883977"