Haddad Alwi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Haddad Alwi

Haddad Alwi
Lair 13 Maret 1966 (umur 48)
Flag of Indonesia.svg Wanadadi, Banjarnegara, Indonesia
Pagawéyan Penyanyi
Taun aktif - sekarang
Garwa Atina Riawati (cerai)
Anak Yasmin Hadad Assegaf

Haddad Alwi (lair ing Jakarta, 13 Maret 1966; umur 48 taun), kuwi penyanyi religi Islam saka Indonesia.[1] Hadad Alwi penyanyi tetembangan religi Islam, albumé kang kondhang anduweni judul CINTA RASUL kang dirilis bareng karo penyanyi Sulis. [1] Album iki dadi album religi kang sukses nganti diproduksi ning macem-macem versi lan jumlahé. [1]

Uga tau duet karo penyanyi liyané, kayata Gita Gutawa lan Tasya , Hadad Alwi tau ngerilis album kang diwenehi judul Jalan Cinta 2, kang isiné 10 tetembangan sing dadi single andalané yaiku tembangan kang diwenehi judul Salam Ramadhan.[1]

Ning kauripané, Haddad Alwi cerai karo garwané, yaiku Atina Riawati, kang uga dadi penyanyi religi.[1] Sakloroné cerai ning akir 2005 sawisé patang taun wis urip bebarengan. [1] Dikaruniai anak wadon kang diwenehi jeneng Yasmin Hadad Assegaf.[1] Ananging, dingerteni sawisé cerai karo Haddad Alwi, Atina Riawati ngudhar jilbab. [2] Atina Haddad Alwi kang mbuka bisnis salon kuwi, anduweni pamikiran kang positif kanggo awaké dhewe.[2]

Album[sunting | sunting sumber]

Album-album dening Haddad Alwi[1] :

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h (id)biogrrafi haddad alwi dipununduh tanggal 5 Juli 2011
  2. ^ a b (id)mantan istri haddad alwi dipununduh tanggal 5 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Haddad_Alwi&oldid=831093"