Grossmünster

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Grossmünster

Grossmünster ("great minster") iku sawijining gréja protèstan kanthi gaya Roman sing dumunung ing Zurich, Switzerland. Gréja iki minangka salah siji telung gréja utama ing kutha Zurich, liyané yaiku gréja Fraumünster lan St. Peterskirche).

Galeri[sunting | sunting sumber]

Cathetan[sunting | sunting sumber]

  • Daniel Gutscher, Das Grossmünster in Zürich. Eine baugeschichtliche Monographie (1983).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Koordinat: 47°22′12″N 8°32′39″E / 47.37°N 8.54417°E / 47.37; 8.54417

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Grossmünster&oldid=843346"