Heinrich Bullinger

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Heinrich Bullinger
Lair 18 Juli 1504
Bremgarten (Aargau)
Pati 17 September 1575 (umur 71)
Zurich
Papan dunung Zurich
Kabangsan Swiss
Pakaryan Theologian, Antistes
Agama Reformis
Garwa Anna Adlischwyler
Tiyang sepuh Heinrich Bullinger & Anna Wiederkehr

Heinrich Bullinger (18 Juli 1504 – 17 September 1575) iku sawijining tokoh reformis Protestan Swiss, panerus saka Huldrych Zwingli minangka pamimpin greja Zurich lan Rama Pastur ing Grossmünster.

Cathetan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Wikisource1911Enc

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Heinrich_Bullinger&oldid=884960"