God zij met ons Suriname

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

God zij met ons Suriname (Jawa "Sang Pangéran Moga Nulungi Awaké Dhéwé Suriname") iku lagu kabangsane negara Suriname. Ing ngisor ana versiné nganggo basa Walanda lan basa Sranan Tongo :

Ing Basa Walanda :

God zij met ons Suriname
Hij verheffe ons heerlijk land
Hoe wij hier ook samen kwamen
Aan zijn land zijn wij verpand
Werkend houden we in gedachten
recht en waarheid maken vrij
Al wat goed is te betrachten
Dat geeft aan ons land waardij.

Ing Basa Sranan Tongo :

Opo kondreman oen opo
Sranan gron e kari oen
Wans ope tata komopo
Wi moes seti kondre boen
Stre de f'stre wi no sa frede
Gado de wi fesi man
Heri libi te na dede
Wi sa feti gi Sranan

Pretalan basa Jawa

Muga Gusti karo awaké dhéwé Suriname
Muga ngluhurna tanah kita sing tentrem
Kepriyé waé kita mréné padha-padha
Digadhékaké karo tanah iki
Sambi nyambut gawé kita tumindhak
bener lan dadi bébas
ngusahakna kamajon
awèh drajad ing negara.