Glepung kanji

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Glepung kanji ingkang wonten Basa Indonesia dipunwastani tepung tapioka, tepung kanji, utawai aci inggih menika glepung ingkang asalipun saking téla. Glepung kanji menika mumpangatipun kanggé bahan campuran damel dhaharan, kadosta bakso, siomay, cilok, cirèng, dhawet, ès thunthung, cenil, lsp


Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Glepung_kanji&oldid=833654"