George Foreman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:ForemanGold.jpg
George Foreman enom nalika antuk emas olimpiade

George Edward Foreman (lair 10 Januari 1949 ing Marshall, Texas), iku minangka anak sing akèh masalah lan arupa anak putus sekolah. Nalika mangsa remajané, Foreman nggabung karo program President Lyndon Johnson's Jobs Corps, lan ing kana panjenengané nemokaké bakat kapendhemé jroning bidang olahraga tinju.

Sawisé diwasa, Foreman ditepungi minangka juwara donya tinju kaping loro sing dianggep minangka salah siji petinju paling gedhé sadawané sajarah. Panjenengané tau antuk emas ing Olimpiade Meksiko 1968 lan wiwit terjun menyang tinju profésional nalika taun 1969.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=George_Foreman&oldid=822949"