Gendéra Andorra

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Flag of Andorra.svg

Gendéra Andorra bisa digunakake dèning pamaréntahan wiwit taun 1866. Desain gendéra AndorraGendéra Prancis lan Spanyol disain ing gendéra kuwi memper kang bedakake yaiku werna. Gendéra triwerna iki memeper karo GendéraChad, Moldova, lan Rumania.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Andorra&oldid=831403"