Gendéra Chad

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Chad
Flag of Chad.svg
Informasi Umum
Jeneng negara Chad
Proporsi 2:3
Dianggo wiwit June 11, 1959
Desain A vertical tricolor of blue, yellow and red.
Dianggo 111000
Penggango National

Gendéra Chad (Basa Arab: علم تشاد‎) (Basa Prancis: Drapeau du Tchad) kaperang saka telu werna yaiku werna biru,kuning, lan abang. Gendéra iki memper dèning Gendéra Rumania, Andorra, lan Moldova[1]. Werna kang digunakake yaiku werna pangerakan Pan-Afrika dan bentuk triwerna kang arubah wujud saka Gendéra Italia[2].

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en) Constitutions - what they tell us about national flags and coats of arms, Pascal Vagnat; Jos Poels (2000). Retrieved 2011-07-18.
  2. ^ (en) Vexilla Mundi values. Retrieved 2011-07-18


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Chad&oldid=831434"