Garfield

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Garfield

Garfield iku sawijining komik strip karya Jim Davis sing nyaritakaké ngenani Garfield minangka tokoh utama sing arupa sawijining kucing ingonané Jon Arbuckle. Tokoh liyané yaiku Odie, sawijining asu sing kurang lantip. Nalika taun 2006, komik strip iki dilisènsikaké ing watara 2.570 koran lan kalawarti sarta nyekel rékor ing Guinness World Record minangka komik strip sing paling wiyang dilisensikaké ing donya.[1] Jeneng Garfield dijupuk saka jeneng simbah kakungé Jim, James Garfield Davis, sing biyèn jenengé dijupuk saka jeneng Présidhèn Amérika Sarékat James Garfield.

Latar[sunting | sunting sumber]

Karya liya[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Garfield&oldid=833752"