Erick Thohir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Erick Thohir
Lair Mei 1970 (age 43)
Flag of Indonesia.svgJakarta, Indonesia
Pakaryan Pengusaha
Agama Islam

Erick Thohir (lair ing Jakarta, Indonesia, 30 Mei 1970; umur 43 taun) inggih menika salah satunggalipun pengusaha saking Indonesia lan kalebet salah satunggalipun pangadheg Mahaka Media. Panjenenganipun dados misuwur amargi aktivitasipun ing donyaning bisnis lan olahraga. Erick menika putranipun Teddy Thohir, co-owner saking grup Astra International sesarengan kaliyan William Soeryadjaya.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Pranala Njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Erick_Thohir&oldid=862859"