Działdowo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Działdowo
POL Działdowo COA.svg
Lambang Działdowo
POL Działdowo map.svg
Lokasi Działdowo
Katrangan cekak
Provinsi: Warmia-Mazuria
Jembar: 11,1 km²
Pedunung: 20.922 jiwa (31 Desember 2010)
Pelat nomor kendaraan motor: NDZ
Alamat
balé kutha:
ul. Zamkowa 12
13-200 Działdowo
Situs wèb resmi: www.dzialdowo.pl
Pulitik
Walikutha: Bronisław Mazurkiewicz


Działdowo (Jerman Soldau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung kurang luwih 21.000 jiwa.

Géografi[sunting | sunting sumber]

Kutha iki dunungé ana ing kidul-loné provinsi Warmia-Mazuria ing sisih lor Kali Działdowka (Basa Jerman Soldau), dhuwuré 157 mèter sadhuwuring segara. Kutha tangga sing cedhak dhéwé yaiku Nidzica (Neidenburg), sing adohé 23 km. Olsztyn (Allenstein) utawa ibukutha provinsi Warmia-Mazuria adohé 73 km saka kana.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

  • (pl)
Situs wèb resmi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Działdowo&oldid=817926"