Demi Moore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Demi Moore - Kutcher
Demi Moore 2010 Time 100 Shankbone.jpg
Asma wiyosan Demetria Gene Guynes
Miyos 11 November 1962 (umur 52)
Roswell, New Mexico, AS
Pakaryan aktris
Taun aktif 1981—sapunika
Sisihan Freddy Moore (1980—1985)
Bruce Willis (1987—2000)
Ashton Kutcher (2005—sekarang)
Yoga Rumer Willis, (lahir 1988)
Scout LaRue Willis (lahir 1991)
Tallulah Belle Willis (lahir 1994)
Tiyang sepuh Virginia King, Charles Harmon (ayah kandung), Danny Guynes (ayah tiri)

Demi Moore (lair 11 November 1962; umur 52 taun, jeneng asline Demi Gene Guynes) yakuwi aktris Amerika Serikat, Kariré ora namung dadi aktris, uga dadi bintang model lan produser film.[1] Debut aktingé diawali nalika dheweké main akting dadi Rock Temptress ning film IT'S NOT A RUMOR taun 1980, lan perané nalika dadi Molly Jensen ning film kang judulé GHOST kang diputer taun 1990, pangalaman ning film iki dadi pangalaman kang melegenda kanggo dhewekié.[1]

Moore kuwi bebrayanan karo aktor enom kang jenengé Ashton Kutcher kang anduweni umur luwih enom 16 taun saka dheweké.[1] Bebrayanan karo Aston Kuther iki parkawinané kang kaping telu, sawisé bebrayanan karo aktor Bruce Willis lan musisi rock Freddy Moore, kanthi cara cerai.[1] Moore lan Kutcher kanthi saiki durung anduweni anak, ananging saka parkawinané karo Willis, dheweké anduweni anak wadon telu.[1]

Ning umuré kaping 48 taun, Moore anggawe film kang judulé, MAGIC MIKE.[2] Film iki digarap bareng karo Steven Soderbergh.Kanca kang dadi tokoh utama ning fil iki yaiku Alex Pettyfer kang umuré esih enom.[2] Carita saka film iki diangkat saka kisah uripé Channing Tatum sadurungé dadi aktor Hollywood.[2] Miturut kisah kang ana, film kasebut caritané babagan Channing, kang bakal diperanaké dening Alex Pettyfer.[2] Channing kang tau dadi penari bugil sadhurungé dadi aktor ning Hollywood.[2]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e (id)biografi domi moore dipununduh tanggal 12 Juli 2011
  2. ^ a b c d e (id)berita demi moore dipununduh tanggal 12 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Demi_Moore&oldid=831121"