David Duchovny

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
David Duchovny ing taun 2007

David Duchovny (New York City, 7 Agustus 1960) iku sawijining artis misuwur saka Amérika Sarékat. Dhèwèké dadi kondhang amerga main ing serial TV The X-Files (minangka agèn FBI "Fox Mulder") sing misuwur sajagat iku lan uga Californication. Wiwit tanggal 6 Mei 1997 dhèwèké omah-omah karo artis Téa Leoni. Loro-loroné banjur pinaringan putra loro: wadon siji lan lanang siji. Kabèh sakulawarga manggon ing Malibu, California.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Duchovny&oldid=815193"