Téa Leoni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Tea leoni88.jpg
Téa Leoni nganggo klambi China ing taun 2001


Téa Leoni iku sawijining artis Amérika Sarékat. Dhèwèké omah-omah karo David Duchovny (bintang The X-Files) ing tanggal 6 Mei 1997.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Téa_Leoni&oldid=151744"