David Archuleta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
David Archuleta

David James Archuleta utawa kang luwih dikenal nganggo jeneng David Archuleta kuwe salah sijining penyanyi saka Amerika. . David Archuleta lair tanggal 28 Desember 1990 ana ing Miami, Florida, Amerika Serikat.[1]. David Archulleta dadi juara loro American Idol wangsa pitu, sing dadi juara sijine David Cook. [1] Jeff Archuleta, bapake David Archuleta iku pemain terompet Jazz lan ibune kang duwe jeneng Lupe iku penyanyi kang nggedhekake lima anake ana ing swasana kang memadai kanggo ngajar musik.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (en)[1] (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)
  2. ^ (en) archuleta/biography (diundhuh tanggal 22 Maret 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Archuleta&oldid=829725"