Chojnice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chojnice
POL Chojnice COA.svg
Lambang Chojnice
120px
Lokasi Chojnice
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: ... km²
Pedunung: 39.802 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chojnice
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...
Chojnice

Chojnice (Jerman Konitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 39.802 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chojnice&oldid=817780"