Cheryl Cole

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cheryl Ann Tweedy

Cheryl Ann Tweedy (lair ing Newcastle, Inggris, 30 Juni 1983; umur 31 taun) yaiku sawijining penyanyi kang nggabung ing sawijining grup band asal Inggris Girls Aloud. Kawitane dheweke gabung ing grup band mau amarga Cheryl melu kompetisi Popstars:The Rivals.[1]

Cheryl uga dikenal minangka penyanyi wanita solo, dheweke ngetokake album solone kanthi irah-irahan 3 Words.[2] Saliyane dadi penyanyi, dheweke uga dadi salah sawijining juri ing acara The X Factor ing musim kaping lima.[3]

Cathatan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cheryl_Cole&oldid=830738"