Carl Reiner

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Carl Reiner

Reiner, 2011
Lair 20 Maret 1922 (umur 92)
Flag of the United States.svg Amerika Serikat
Pagawéyan pelawak lan pembawa acara

Carlton "Carl" Reiner (lair ing Amerika Serikat, 20 Maret 1922; umur 92 taun)) yaiku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carl_Reiner&oldid=884958"