Caravaca de la Cruz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Caravaca de la Cruz

Caravaca de la Cruz kuwi sawijining kutha kang dumunung ing sisih kidul Spanyol. Pedunungé watara 25.688 jiwa (2007).

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Caravaca de la Cruz ing Wikivoyage