Bytom Odrzański

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bytom Odrzański
POL Bytom Odrzański COA.svg
Lambang Bytom Odrzański
POL Zielona Góra map.svg
Lokasi Bytom Odrzański
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lubusz
Jembar: ... km²
Pedunung: 4.400 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Bytom Odrzański
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Bytom Odrzański (Jerman Beuthen an der Oder) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 4.400 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bytom_Odrzański&oldid=817684"