Brooklyn, New York

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Brooklyn yakuwi sawijining wilayah (basa Inggris: borough) sing paling padhet ing Kutha New York (jeneng resminé: City of New York), ibukutha negara bagéyan Amérika Sarékat sing jenengé padha: New York. Cacah pedunungé Brooklyn ing taun 2010 yakuwi 2.6 yuta jiwa.[1]

Kutha Breukelen ing Provinsi Utrecht, Walanda iku sing dadi dhasaré jeneng Brooklyn ing Amérika Sarékat.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Rilis média massa U.S. Census Bureau "U.S. Census Bureau Delivers New York's 2010 Census Population Totals, ...", 24 Maret 2011, lan spreadsheet Microsoft Excel iki, Table 1. The Most Populous Counties and Incorporated Places in 2010 in New York: 2000 and 2010, kang ngutaraké "U.S. Census Bureau, Census 2000 Redistricting Data (Public Law 94-171) Summary File, Table PL1, and ... Table P1.", dipunundhuh 2 April 2011.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Brooklyn, New York ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brooklyn,_New_York&oldid=829847"